4 apps om je uitgaven bij te houden

Heb jij wel eens geld tekort en vraag je je af waar je geld naartoe gaat? Deze 4 apps om je uitgaven bij te houden geven je meer grip op geld!

Waarom apps om je uitgaven bij te houden?

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en allerlei handige apps die het leven een stukje gemakkelijker te hebben. Om inzicht te krijgen in je uitgaven zijn er ook verschillende apps ontwikkeld. Deze 4 apps om je uitgaven bij te houden zijn gratis en heel erg handig!

4 apps om je uitgaven bij te houden: eyeWally

EyeWally biedt de mogelijkheid om je uitgaven in te voeren, zodat je altijd een overzicht van je financiën bij de hand hebt. Het aanmaken van een account is vereist. Doordat je kunt inzien wat je nog te besteden hebt, voorkom je dat je over je budget heen gaat. Bovendien kun je aangeven hoeveel je per categorie wilt besteden. De vormgeving is leuk en de app is eenvoudig in gebruik.

4 apps om je uitgaven bij te houden: Toshl

Ook ToshI is een leuk vormgegeven app. Je kunt ook in deze app je uitgaven en inkomsten invoeren in de app en deze indelen per categorie. De app wijst zich vanzelf, maar is wel alleen Engelstalig beschikbaar. Het is mogelijk om vanuit deze app een uitgebreidere versie aan te schaffen.

4 apps om je uitgaven bij te houden: EasyMoney

Deze app is alleen beschikbaar voor Android en niet voor Apple. Deze app is wat meer basic dan de andere twee apps hierboven, maar biedt wel meer opties. De app is dan ook wat professioneler en biedt handige grafieken om inzicht te bieden in je finanicën. Ook kun je meldingen instellen en dagelijkse back-ups maken. De proefperiode is gratis, maar daarna kost deze app €7,99 en is daarmee best prijzig.

4 apps om je uitgaven bij de te houden: My Student Budget Planner

Deze app is speciaal ontwikkeld voor studenten en lijkt enigszins op eyeWally en Toshl. Je hebt de mogelijkheid om inkomsten en uitgaven netjes bij te houden. De app is simpel en duidelijk.
En tot slot nog een laatste tip: je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je uitgaven en inkomsten bij te houden met behulp van een (digitaal) huishoudboekje op de computer of op papier. Het is wel enorm handig om je financiën op een rij te zetten, zodat je weet wat je te besteden hebt.