Snel Geld Lenen Particulier

U zocht op snel geld lenen particulier? Pas op: leen niet van particulieren, maar wel via een kredietaanbieder zonder BKR check! Dit is de snelste en veiligste manier van geld lenen vanaf 18 jaar. Leen al vanaf 50 euro tot 1000 euro, en dat doe je met een flitskrediet.

Snel geld lenen particulier: veel gezocht, weinig resultaat

Doordat de gewone consument steeds lastiger aan geld kan komen zijn er nieuwe initiatieven op internet waarbij je geld kunt lenen van particulieren. Het klinkt aantrekkelijk; geld lenen van een aardige particulier die jou wel even een paar honderd euro uitleent. Doe dit niet! Geld lenen van particulieren heeft zeer grote risico’s. Je gaat zomaar een verplichting aan met iemand die je niet kent en die niet gecontroleerd wordt door de Nederlandse overheid. Voor je het weet heb je te maken met iemand die niet de juist bedoelingen heeft met allemaal vervelende gevolgen van dien.

De volgende keer als je zoekt op “Snel geld lenen particulier”, denk dan even aan het volgende

Zoals net omschreven kent geld lenen van particulieren risico’s met zich mee, met name betreffende de veiligheid met wie je zaken doet. Wil je meer veiligheid en veel beter weten waar je aan toe bent en toch snel geld kunnen lenen, overweeg dan een kleine internetlening bij flitskrediet aanbieder. Flitskredieten zijn kleine leningen die, zoals de naam reeds aangeeft, met ongelooflijke grote snelheid naar je worden overgemaakt via internet. Voordelen voor jou bij deze lening op een rijtje:

  • Snelle aanvraag, volledig online, geen papierwerk vereist
  • Geen BKR toetsing
  • Snelle bezorgservice: geld kan binnen een dag overgemaakt worden
  • Aangeboden door bedrijven die onder toezicht staan van de Nederlandse overheid

Snel geld lenen doe je dus beter niet met particulieren, maar bij geregistreerde kredietaanbieders

In Nederland bestaat de AFM, de Autoriteit Financiële Markten. Deze organisatie houdt een oogje in het zeil wat betreft de praktijken van kredietverstrekkers. In Nederland mogen flitskredieten alleen worden aangeboden indien de AFM goedkeuring verleent. De overheid heeft strenge regels in het leven geroepen om consumenten te beschermen.

Vaker geld lenen mogelijk bij flitskrediet?

Een gemiddelde flitskrediet klant maakt vaker gebruikt van deze handige bron van geld. Flitskrediet aanbieders doen graag zaken met klanten die hun lening op tijd aflossen en zich aan de renteverplichtingen houden. Dit heb je dus voor een groot gedeelte zelf in de hand; wees een goede lener en je kunt rekenen op meer leningen.

Geen invloed van flitskrediet op je BKR score?

Voor zover bekend koppelt de flitskrediet aanbieder jouw lening niet terug aan het BKR; het lijkt dus erop alsof je BKR score niet beïnvloed wordt door het afsluiten van een flitskrediet. Informeer voor de zekerheid dit altijd even bij de flitskrediet aanbieder.

Kans op afwijzing als je snel geld wilt lenen?

Bij flitskrediet zal er wel een kredietbeoordeling plaatsvinden, echter niet met BKR gegevens. De kans op afwijzing zal nooit geheel verdwijnen. Desalniettemin lijkt een aanvrager met een negatieve BKR score bij flitskrediet websites een hogere kans om snel geld te kunnen lenen dan bij een bank.

Conclusie:

De volgende keer als je ‘snel geld lenen particulier’ zoekt op internet, wees dan bewust van de nadelen van lenen van particulieren en realiseer je dat geld lenen bij kredietaanbieders veel veiliger is. Succes met het aanvragen je lening op internet!